Botel Admirál

Restaurant – Captain´s A club

 

Silvestr

2022

 

Posádka Botelu Admirál

Vás tradičně zve na palubu své lodi

prožít plavbu silvestrovským večerem

a oslavit poslední den v tomto roce

Co Vás čeká

 

Bohaté silvestrovské menu o pěti chodech a dobré pití,

skvělá živá kapela ” Jazz Swing Dixie Evergreens “,

novoroční přípitek s přáteli

a nádherný výhled na pražské mosty v záři ohňostrojů,

novoroční český bufet,

diskotéka, zábava a tanec

 

Vítejte na palubě

 

Rezervace na Botelu Admirál

Hořejší nábřeží,  Praha 5-Smíchov

Tel: 257321302, 602 257 184

e-mail: info@admiral-botel.cz

www.admiral-botel.cz

 

Cena vstupenky  CZK  3.500,-

Silvestrovské menu

2022

 Welcome drink

Bohemia Sekt Prestige Brut Rosé 0,15 l

s jahodami

 

* * *

Předkrm

Tataki z tuňáka žlutoploutvého, Teriyaki omáčka,

ředkev takuan, wakame salad, nakládaný zázvor a wasabi kaviár

 

Bílé víno

 0,15 l Ryzlink rýnský pozdní sběr r. 2020

Slovácká vinařská oblast – Habánské sklepy

Minerální voda

Mattoni  0,33 l

* * *

Polévka

Consommé ze slepice

s domácími raviolami

Pivo

Staropramen ležák čepovaný 0,30 l

* * *

Teplý předkrm

Grilovaný filet z candáta s šafránovou omáčkou

bulgur s pestem ze sušených rajčat a blanšírovanou zeleninou

Bílé víno

0,15 l Connoisseur r.2020 Sauvignon blanc, Colombard 

Haut Marin, Gascogne

* * *

Sorbet

Orange sorbet

Grand Marnier, prosecco

* * *

Hlavní chod

Grilovaný telecí filet mignon s omáčkou ze smržů,

bruselská kapusta, bramborové pyré

 

Červené víno

0,15 l Chianti DOCG Villa Nieri  r. 2019

 Tenuta di Biserno, Toscana

* * *

Dezert

Pošírovaná hruška v portském víně s vanilkovou omáčkou

a mandlovou sušenkou

Káva

Esspreso Lavazza se smetanou – Hennessy V.S. 0,04 l

* * *

Novoroční přípitek

Bohemia Sekt Brut 0,375 l

* * *

Novoroční Bufet

Zlatá šunka od kosti se  sladkokyselou čočkou

Kouzelný špalek plný francouzských sýrů, zdobený vlašskými ořechy a hroznovým vínem

Chuťovek, mandlí a novoročního pečiva, co jen můžete sníst

Čokoládová fontána s variací čerstvého ovoce